Cpt.Poland Posted November 26, 2019 Posted November 26, 2019 (edited) Aby nie zakładać niepotrzebnie kilku wątków zapraszam serdecznie to zapraszania znajomych i ogólno pojętych nowych graczy aby było nas jak najwięcej. Im więcej graczy tym lepiej. Celujemy w utworzenie polskiego regimentu na następną kampanię. Dlatego proszę was o pomoc w tym oraz o bycie aktywnym w miarę możliwości Edited November 26, 2019 by Cpt.Poland 1 Quote
RayderPSG Posted November 26, 2019 Posted November 26, 2019 Witam Mogę dostarczyć pełną i zaktualizowaną listę wszystkich Polaków w sieci. Jeśli się zgodzicie, zrobię to stopniowo 4 Quote
Ronid Posted November 26, 2019 Author Posted November 26, 2019 26 minutes ago, RayderPSG said: Witam Mogę dostarczyć pełną i zaktualizowaną listę wszystkich Polaków w sieci. Jeśli się zgodzicie, zrobię to stopniowo Pewnie, to by nam bardzo pomogło. Dzięki! Sure, that would help us a lot. Thanks! 1 Quote
Cpt.Poland Posted November 26, 2019 Posted November 26, 2019 (edited) @RayderPSG as we agreed on discord we will be sending You updates Edited November 26, 2019 by Cpt.Poland 2 Quote
RayderPSG Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 po bitwie zdjęcia polskiego pułku. Życzymy dobrej pracy w przyszłości. 2 Quote
RayderPSG Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Nie mogę w to uwierzyć! Jeden z medali, które mi brakowało, a ty mi to dajesz! Dziękuję wam bardzo, nie zasłużyłem na to! bez waszej współpracy byłoby to niemożliwe. 3 Quote
CLavish Posted May 13, 2020 Posted May 13, 2020 Cześć Gracie coś? Gdzie znajdę przepis jak teraz się instaluje bf2 + fh? Można to wszystko ściągnąć? Czy mam odkopywać stare płyty? Quote
RayderPSG Posted May 13, 2020 Posted May 13, 2020 2 hours ago, CLavish said: Cześć Gracie coś? Gdzie znajdę przepis jak teraz się instaluje bf2 + fh? Można to wszystko ściągnąć? Czy mam odkopywać stare płyty? Witam CLavish! Wszystkie wasze wątpliwości rozwiązuję prywatnie, jest kilka linków, których nie mogę tutaj umieścić check pm Quote
Ronid Posted May 13, 2020 Author Posted May 13, 2020 5 hours ago, CLavish said: Cześć Gracie coś? Gdzie znajdę przepis jak teraz się instaluje bf2 + fh? Można to wszystko ściągnąć? Czy mam odkopywać stare płyty? Siema! Rayder pewnie wysłał już linka do FH2. Do końca kampanii zostały jeszcze 3 bitwy. Polska społeczność skupia sie głównie na discordzie. Są tu już @Kwiot i @gerul między innymi. Tutaj link do discorda: http://bit.ly/FH2Polska Quote
Kwiot Posted May 14, 2020 Posted May 14, 2020 Cześć Clavish! Kupę lat! (ciekawe czy odpisze na tego mojego posta... ) Quote
CLavish Posted August 3, 2020 Posted August 3, 2020 On 5/15/2020 at 1:17 AM, Kwiot said: Cześć Clavish! Kupę lat! (ciekawe czy odpisze na tego mojego posta... ) Lepiej późno niż wcale... Postaram się w wolnej chwili wbić na discorda. Quote
Kwiot Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 On 8/3/2020 at 7:37 AM, CLavish said: Lepiej późno niż wcale... Postaram się w wolnej chwili wbić na discorda. Haha! To do usłyszenia zatem! :D Quote
Recommended Posts