Cpt.Poland Posted November 26, 2019 Posted November 26, 2019 W tym wątku będziemy pomagali w miarę możliwości rozwiązywać wszelkie problemy związane z działaniem zarówno Fh2 jak i innymi grami w które gra się na CMP 1
TomTom39 Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 Mój kolega Karol ma taki problem: Mam problem którego nie jestem w stanie rozwiazac. Wyskakuje mi komunikat ze nie mam directa 9 lub nowszego. Co jest kłamstwem bo mam 12 :). Ktos niby miał podobny problem tyle ze ta osoba nie miała patcha 1.5 a ja mam najnowsza wersje BF2 wiec tak czy siak nie moge reinstala pacha zrobic. I dupa. /Jest ktoś w stanie mu pomóc? Męczymy się z tym już długo... 1
Ronid Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 1 hour ago, TomTom39 said: Mój kolega Karol ma taki problem: Mam problem którego nie jestem w stanie rozwiazac. Wyskakuje mi komunikat ze nie mam directa 9 lub nowszego. Co jest kłamstwem bo mam 12 :). Ktos niby miał podobny problem tyle ze ta osoba nie miała patcha 1.5 a ja mam najnowsza wersje BF2 wiec tak czy siak nie moge reinstala pacha zrobic. I dupa. /Jest ktoś w stanie mu pomóc? Męczymy się z tym już długo... Próbowaliście DX9 zainstalować? Mówię serio. Mi kiedyś w podobnym przypadku pomogło. 1
Cpt.Poland Posted November 28, 2019 Author Posted November 28, 2019 Oprócz tego polecam standardowo polecieć w updaterze od fh2 funkcję repair i w updaterze CMP ściągnąć wszystko od początku dla pewności.
Recommended Posts