Cpt.Poland Posted November 26, 2019 Posted November 26, 2019 Dzień dobry! W związku z powstaniem polskiego sub forum językowego zamierzamy rozwijać działalność aby w następnej kampanii mieć Polski Regiment. Do tego potrzeba graczy. Dlatego też oraz aby umilić sobie życie zaczynam ogarniać polski kanał na discordzie, youtubie, ts (jak się uda), facebooku i w miarę rozwoju w innych social mediach. Szukamy osób do pomocy. Zwłaszcza ogarniętych z edycji foto/video. U mnie sprzętowo są lekkie niedomagania ale wspólnymi siłami będzie dobrze.@gen.p ogarnął wszystko i będzie nagrywał w miarę możliwości materiały. Ja razem z graczami z aktualnej kampanii zamierzamy porobić trochę zdjęć i filmów. Natomiast każda para rąk się przyda. Im więcej materiału uzbieramy to lepiej. Dlatego zachęcam do pomocy, kto tylko może. 1 Quote
genp Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 mogę też dźwięki ogarniać (zajmuję się też muzyką) choć obróbkę filmów zleciłbym komuś, kto się lepiej zna na tym znaczy od nas. 2 Quote
TomTom39 Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 Ja mam jakieś tam małe doświadczenie. Nie żebym brał na klatę robienie filmu co tydzień, ale raz na jakiś czas coś pomogę. 4 Quote
Cpt.Poland Posted November 27, 2019 Author Posted November 27, 2019 (edited) 1 hour ago, TomTom39 said: Ja mam jakieś tam małe doświadczenie. Nie żebym brał na klatę robienie filmu co tydzień, ale raz na jakiś czas coś pomogę. Super. @gen.p może Ci wysłać surówkę. Potrzeba zrobić jakiś filmik promocyjny jak gramy aby zachęcić innych Edited November 27, 2019 by Cpt.Poland 1 Quote
genp Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 Wiecie, może się wstrzymać jeszcze chwilę i dopiero z tego co będzie dziś nagrywane robić, bo wczoraj faktycznie nie ogarnąłem w całym zamieszaniu treningu tej grafy. Mea culpa. Teraz już będę o tym pamiętać. A na razie z tego tylko zdjęcia się wytnie. 2 Quote
genp Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 @TomTom39 jest mały problem... jak ci wysłać 25 gb?... a będzie więcej. Myślę, że prościej będzie jednak, jak sam trochę je obetnę i co najwyżej ty będziesz je szlifować, bo to jest 1080p60fps... Quote
Cpt.Poland Posted December 1, 2019 Author Posted December 1, 2019 Z racji, że ciągle jeszcze nie ogarnąłem problemów z komputerem dogadajcie to między sobą. Ważne aby zrobić około 10 minutowy materiał na koniec kampanii podsumowujący nasz udział i zachęcający resztę do udziału ☺ 1 Quote
Recommended Posts