RayderPSG 1,901 Report post Posted November 26 Cześć! Głównym założeniem tego wątku jest zrobienie podobnej listy jak w linku poniżej. Dzięki temu będzie można łatwo zobaczyć ile jest graczy mówiących po polsku. Ułatwi to nam ogólnopojętą komunikację taką jak: - ogłoszenia tłumaczone na język polski (np. odnośnie nowej kampanii i innych wydarzeń jak np. game night ) - odnajdywanie każdego polskiego gracza (dzięki temu, że będą oznaczeni w tym wątku) - pomoc dowództwu i adminom strony w komunikacji z nami Czekam na informacje i pomoc w tłumaczeniu. Dziękuję! W razie czego zmieniaj co chcesz. Dzięki! 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
RayderPSG 1,901 Report post Posted November 26 THIS IS A WIP POST, WON'T BE FINISHED FAST, IT'S A TEDIOUS JOB Lista graczy Polskojęzycznych Polska: @676 @aderek00 @Bzdziuchanson @Cpt.Poland @D_Volgin @Diegothic @drakkar @Franek_Dolas @Fugar @FunOxO @Geldurs @gen.p @gerul @harnas72 @Herr_Nebelwerfer @Heyna @Horus40 @jan_kurator @Jaskier @kajto.pl @Konio @Krzysztof_Kononowicz @Kwiot @laczek @Lajtus @maciek000 @Maksio (PL) @Marcinek_PL @martinek1990 @Motta22 @Mr.DAWID44844D @Mr.DAWID44855D... @n0lan @NikiJestem @NobelPL @PL_Dami @Polishmafia @qtaCHRIs @RHaenJarr @Ronid @Sanskrit_Bandit @Schleicher @Shelby67 @suker @Swicler @TomTom39 @Vanvidd Others: 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cpt.Poland 45 Report post Posted November 27 So you can add to Polska me. Other polish players based in Poland and in other countries are :@Ronid @Lajtus @TomTom39 @gen.p @gerul @Kwiot @Shelby67 @qtaCHRIs @Marcinek_PL Kogo pominąłem wybaczcie. W miarę możliwości podajcie czy jesteście aktualnie w Polsce czy za granicą aby @RayderPSG mógł to ogarnąć 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
RayderPSG 1,901 Report post Posted November 27 9 hours ago, Cpt.Poland said: So you can add to Polska me. Other polish players based in Poland and in other countries are :@Ronid @Lajtus @TomTom39 @gen.p @gerul @Kwiot @Shelby67 @qtaCHRIs @Marcinek_PL Kogo pominąłem wybaczcie. W miarę możliwości podajcie czy jesteście aktualnie w Polsce czy za granicą aby @RayderPSG mógł to ogarnąć I'm going to add step by step, in alphabetic order. Don't worry, they will be on the list! 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
gen.p 22 Report post Posted November 27 (edited) @Motta22 @harnas72 @Shelby67 @Shelby67 (sorry za to, ale na tel. Nie mogę usunąć taga Shelby)do tego: na razie dołączajcie na mój Discord https://discord.gg/seraWX Edited November 28 by gen.p 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
TomTom39 45 Report post Posted November 27 Jeszcze @Maksio (PL) i @Vanvidd 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites